Hvad kendetegner Michael Systems kunden?
Vejen til succesfuldt Forretningssystem!

Hvad kendetegner Michael Systems?

At designe, bygge, implementere og servicere et kontekst-, strategi- og visionsbaseret forretningssystem kræver et tilsvarende unikt og højst forretningsorienteret sæt af holdninger, metoder og systemteknologier fra din fremtidige systemleverandør.

Michael Systems tilbyder netop dette i kraft af vores (Michael´s) ekstremt effektive og innovative metodikker til at få forretningsstrategier og visioner til at gå op i en højere enhed med meget funktionelle, brugervenlige og intelligente forretningssystemer.

Hos Michael Systems måler vi vores operationelle succes gennem vores kunders og specielt brugernes reaktioner overfor det nye forretningssystem. Mest af alt er vores succeskriterier dog direkte og uundgåeligt forbundet til vores kunders succes i netop deres branche eller markedsplads.

Vi deltager derfor aktivt i vores kunders forretningsudvikling og -forståelse, således at vi kan skabe det optimale grundlag for vores kunders fremtidige succes. Vi tror på tæt dialog og åbenhed, selvfølgelig med fuld fortrolighed som dybt forankret forudsætning.

For os er et systemprojekt ikke et isoleret forløb på nogle måneder eller måske halvår, men der imod en kontinuerlig proces over en årrække, hvor forretningssystemet til stadighed sikrer vores kundes unikke førerposition i sit marked. Hos Michael Systems er det ikke antallet af kunder der er afgørende, men der imod "matchet" mellem Michael Systems og den enkelte kunde. Hos os er det ikke kvantiteten af leverancer, som er succeskriteriet, men der imod kvaliteten.

Vi ser frem til at høre fra dig.