Alt for mange IT systemprojekter ender i overskredne budgetter og deadlines, og alt for ofte med ikke-indfriede forventninger til funktionalitet og utilfredshed hos systembrugerne. Det er dyrt og kan have endda voldsomme konsekvenser for den enkelte virksomhed eller organisation.

Årsagerne kan være mange, men oftest skyldes det et udtalt mismatch mellem systemleverandør og kunde, hvilket kommer til udtryk i mangelfuld og ufuldstændig kommunikation parterne imellem. Dette skyldes igen, ikke kommunikerede, holdninger og forventninger til hvordan hele forløbet omkring udvikling, implementering og vedligehold af det strategiske forretningssystemer skal foregå.

Michael Systems er baseret på et klart og stærk værdigrundlag netop indenfor kunde/leverandør match, effektiv kommunikation og forventningsopfyldelse. Michael Systems er derfor en aktiv debatør omkring strategiske forretningssystemer i de elektroniske og trykte medier.

Her under er listet alle relevante artikler og nyheder, som Michael Systems er en del af. Hvert link vil bringe dig til den konkrete artikel eller nyhed, som du herefter kan læse eller downloade som pdf dokument (kræver Acrobat Reader version 5 eller nyere).

Artikel/nyhed 8
Artikel/nyhed 15
Artikel/nyhed 9
Artikel/nyhed 16
Artikel/nyhed 10
Artikel/nyhed 17
Artikel/nyhed 4
Artikel/nyhed 11
Artikel/nyhed 18
Artikel/nyhed 5
Artikel/nyhed 12
Artikel/nyhed 19
Artikel/nyhed 6
Artikel/nyhed 13
Artikel/nyhed 20
Artikel/nyhed 7
Artikel/nyhed 14
Artikel/nyhed 21