Danske Familie Restauranter

I 1996 blev den første kontakt mellem Danske Familie Restauranter eller Jensens Bøfhus etableret.

Kæden af de populære Jensen´s Bøfhuse havde nået et omfang, hvor det administrative overhead og den daglige styring af kæden krævede store ressourcer. Et centralt placeret forretnignsystem med distribueret data-opkobling til samtlige bøfhuse kom på tegnebordet. Et væsentligt aspekt var integration med en række specialiserede og allerede eksisterende systemer, hvortil kom ønske om fortsat udbygning og visualisering af det velgennemarbejde og stærke kædedrift koncept, som Bøfhusene arbejdede ud fra.

I slutningen af 1997 blev første version af JESS systemet installeretog samtlige bøfhuse rapporterede nu automatisk til hovedkontoret omkring alle transkaktioner, personaleforbrug mv., uden timekrævende manuel rapportering. Med integration til de nyindkøbte kasseapparat og skærmsystemer i bøfhusene, blev det muligt at optimere i endnu højere grad på driften end det tidligere havde været muligt.

Med fortsat systemudvikling og tilretning er JESS systemet idag kernen for driften af de velbesøgte Bøfhuse både for hovedkontoret i Odense som for de mere end 30 Jensens Bøfhuse i Danmark og Sverige.