Specialarbejderforbundet i Danmark

Industrigruppen

Første kontakt mellem Industrigruppe i Sid og Michael Systems skete primo 1994. Industrigruppen ønskede et forretningssystem, som satte gruppen i stand til at servicere gruppens afdelinger og medlemmer hurtigere og bedre end tidligere havde været muligt.

Opgaven gik ud på at skabe et unikt kalender- og sagsstyringssystem, som præcis afspejlede de arbejdsgange og ønsker gruppen havde til at optimere informationsbehandlingen og dermed serviceniveauet.

KS systemet blev installeret i første version i 1995 og gruppen var nu klar til at anvende det nye system efter en minimal brugeruddannelse. Idet et af kravene netop var at systemet skulle være så brugervenligt og intuitivt at der ikke var behov for en lang brugeruddannelse.

KS er fortsat blevet udviklet i årene 1995 til idag (2002), således at dokumentjournalisering og -indscanning er tilføjet sagsstyringen, samt internetbaseret brugergrænseflade og integration med håndholdte PDA´ere er en del af systemfunktionaliteten for multibruger- og multilokations-kalenderen.